Friday, February 12, 2010

کدام پیروز است؟ بره زخمی یا گرگ وحشی

پنج شنبه، سی و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران بود. باید یک راهپیمایی منظم بدون هیچ مزاحمتی در کشور برگزار می شد تا حاکمیت ایران فخر اقتدار خویش را به دنیا می فروخت. اساسا کارکرد راهپیمایی های این چنینی در نظام سیاسی ایران یعنی تبلیغات برای جهان و نشان دادن جشن و پایکوبی یک ملت راضی از نظام جمهوری اسلامی. اما چه اتفاقی افتاد؟ راهپیمایی در چه شرایطی برگزار شد؟ انتظارات از راهپیمایی چه بود و چه نصیب جنبش و حاکمیت شد؟



هشت ماه از انتخابات ایران گذشته است. نزدیک به صد نفر کشته و زخمی در گوشه بهشت زهرا هستند، یا در اوج بیماری و افسردگی به سر می برند. بیش از هزاران نفر، از مردم معمولی گرفته تا فعالان سیاسی زندانی شده اند، پاسپورت ها و سندهای ملکی بیش از هزاران ایرانی در مصادره حاکمیت است. نزدیک به هفتاد روزنامه نگار در زندان هستند. بیش از چهارصد روزنامه نگار و فعال اینترنتی ناگزیر به ترک ایران شده اند. ایران به گوآنتاناموی مردم خودش تبدیل شده است.



ایران یک جنبش زخمی و رنج کشیده را در متن دارد و یک حاکمیت خشونت طلب را در راس.

شب قبل از راهپیمایی به بسیاری از یاران باقیمانده جنبش تلفن زده و تهدید کرده اند که اگر در حوالی راهپیمایی دیده شوند یا خبررسانی اینترنتی کنند، پرونده شان سنگین تر و زخمی سنگین تر بر پیکره جنبش و اعضایش خواهند نشاند. با همین رویکرد روزنامه نگاران قدیمی را هم یک هفته مانده به راهپیمایی بازداشت کرده اند.



با این همه اما جنبش مثل یک بره زخمی، که گرگی در کمین نشسته او را رصد می کرد، خود را برای راهپیمایی آماده کرد. اعضای اصلی جنبش، مردمی در داخل ایران هستند و اعضای یاری رسان این جنبش، ایرانیان همه جای دنیا هستند که همپای آنان میدان اعتراض را ترک نکرده اند. معترضان و اعضای داخلی جنبش همه چیزشان را در برابر خشونت طلبان در قدرت از دست داده اند، عزیزانشان، امینت جانی و روانی شان، اموال و اسنادشان و گاهی امیدشان را نیز.



حاکمیت، با بی رحمی و وحشی گری تمام، صدای هر مخالفی را با اتکا به خشونت و تجاوز و تعرض و تهدید ساکت کرده است( به زعم خویش) و تقریبا بر چنین حاکمیتی آشکار بود که از این جنبش ضعیف شده هیچ باقی نمانده است و پس از این به آسانی می تواند یک راهپیمایی بزرگ را تدارک ببیند که در آن با حمایت نیروهای امنیتی و نظامی و ایجاد رعب و وحشت کامل ، حاشیه امنی بیابد تا بالاخره بعد از هشت ماه یک راهپیمایی همانند راهپیمایی های سالهای گذشته برگزار کند که در آن نه آدمی کشته شود، نه نماد سبزی به مزاحمت بر آید نه مجبور به استفاده از گاز اشک آور شود که در غیر اینصورت می پنداشت رسوای خاص و عام جهان می شود اگر کماکان مردم معمولی یک کشور را همچنان مقاوم و استوار در خیابان های تهران و در برابر یک دولت متقلب ببینند.



کارکرد اصلی راهپیمایی که تبلیغات برای اقتدار نظام بود باز هم توسط همین جنبش زخمی و بی سلاح مخدوش شد. اگر واقع بین باشیم و سطح انتظارات و توقعات خودمان را از جنبشی که هیچ نیروی نظامی و سازماندهی قوی در یک نظام دیکتاتوری در اختیارش نیست بالا نبریم، حاکمیتی که تا دندان مسلح است و به ابزار خشونت هم آراسته، در راهپیمایی بیست و دوم بهمن به یک بره زخمی باخته است. اینها برای دلداری و ایجاد امید نیست.



به همان اندازه که برای جنبش سبز مهم بود تا راهپیمایی بیست و دوم بهمن را برنده باشد به همان اندازه برای حاکمیت هم مهم بود که این راهپیمایی را با دورخیزی که برای اعدام های افراد بی گناه برداشته بود، برنده باشد و اقتدارش را به رخ دنیا بکشد.



به همان اندازه که اعضای معمولی جنبش سبز، شبهای قبل از راهپیمایی بی خوابی کشیدند و در خلوت نا امن خویش برنامه برای حضور تدارک دیدند، طرفداران حاکمیت و دولت نیز در حاشیه امن خود برنامه داشتند، بی خوابی ها کشیدند، سطل آشغال ها عوض کردند، گاردها مستقر کردند تا مبادا دودی از مراسم جشن سی و یکمین سالگرد انقلاب بلند شود و رسوای جهان شان کند.



اما چه شد؟ مجبور شدند دوتن از روحانیون و سردمداران سابق قوه مجریه و مقننه کشور ، خاتمی و کروبی را به باد کتک بگیرند تا بتوانند برای نظام اسلامی خودشان جشن بگیرند. مجبور شدند گاز اشک آور و اسلحه را بار دیگر از غلاف بیرون بکشند و مردم را تنبیه و تحقیر کنند و ناگزیر جشن شان بوی دود و اشک و زخم به خود گرفت.

آنها از یک راهپمیایی تبلیغاتی چه نتیجه ای گرفتند وقتی با آن همه تدارکات امنیتی و نظامی ، باز هم ناگزیر شدند پشت دوربین های رسمی و دولتی، دندان های خشم خود را به مردم و معترضان نشان دهند تا دنیا باور کند که خنده ها و کلمات درشت رئیس دولت شان در برابر دوربین ها واقعی است. یعنی در چند قدمی خودشان قادر به کنترل خیابان های کشور نبوده اند اما برای جهان شاخ و شانه می کشیدند و پز تجهیزات هسته ای خود را می دادند.



با نصب هزاران بلندگو در سطح شهر باز هم از صدا و سیمای رسمی شان فریاد مرگ بر دیکتاتور مردم به گوش می رسید.

جنبش از یک راهپیمایی تبلیغاتی چه نتیجه ای گرفت؟ به گمانم توقع فتح صدا و سیما و بیت رهبری وسرنگونی احمدی نژاد در یک راهپمیایی که برگزار کننده آن حاکمیت بوده است و نه جنبش معترضان، یک شوخی است که بعضی ها مطرح می کنند. با مردم بی پناهی که به اندازه کافی در طی هشت ماه گذشته بی رحمی دیده اند، بی رحم نباشیم و حاصل حضور شان را با آیه های یاس خود نادیده نیانگاریم. آنها به اندازه بضاعت خود به نتیجه مطلوب دست یافته اند.



برای من مردمی که شب توسط گرگهای وحشی تهدید می شوند و روز به بیابان ناامن مراسم حکومتی شان پا می گذارند، پیروز هستند. برای من که تقریبا تمامی همکاران و دوستان صمیمی ام را یا در اوین حبس کرده اند و یا در ایران محبوس و ممنوع الخروج ، همین یک پیروزی بزرگ است که به ثانیه نرسیده خبر وحشی گری حاکمیت که لباس اسلامیت از تن روحانیون اش می کند تا سالگرد انقلاب اسلامی اش را جشن بگیرد به گوش دنیا می رسد. برای من همین که تک تک روزنامه نگاران را تهدید و حبس می کنند اما قادر نیستند خبرها را زندانی کنند، این بزرگترین پیروزی است. با خودمان بی رحم نباشیم .



مردم ایران بعد از هشت ماه در یک راهپیمایی حقیقی نا امید نبودند و بعد از هشت ماه به خیابان آمده اند کاش برخی از کاربران دنیای مجازی هم با امید همین مردم همراه شوند و تخم ناامیدی در مزرعه سبز و پر امید یک جنبش نپاشند. ما با دست های خالی بردیم و آنها با دست های پر باختند وقتی باز هم در داخل شاخ و شانه کشیدند و برای خارج لبخندهای مصنوعی حواله کردند تا بگویند هیچ خشونتی در مراسم سالگرد انقلاب اسلامی ایران وجود نداشت در حالی که دنیا دروغ آقایان را از زبان مردم معمولی شهر گزارش داده است.

Tuesday, February 9, 2010

هاشمی با رهبری اتمام حجت کرد، دست از این اقدامات خجالت آور بردارید

اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با رهبر جمهوری اسلامی از وی به خاطر تلاش ماموران برای بازداشت همسر علیرضا بهشتی مشاور ارشد میرحسین موسوی به شدت انتقاد کرد و اینگونه رفتارها را "خجالت آور" توصیف کرد.



به گزارش جرس، به دنبال مراجعه ماموران برای دستگیری همسر علیرضا بهشتی و عدم توفیق آنها در دستگیری وی، همسر مشاور میرحسین موسوی از مخفی گاه خود در تماس با اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری تظلم خواهی کرد و گفت:" کار به جائی رسیده که نوه های نخستین رئیس قوه فضائیه شهید مظلوم آیت الله بهشتی باید در دهه فجر آواره باشند و از ترس ماموران زندگی زیرزمینی داشته باشند. "



هاشمی که بعد از این تماس تلخ به شدت متأثر شده بود و بغض کرده بود در دیدار امروز - سه شنبه - با مقام رهبری آزادی فوری علیرضا بهشتی و پایان دادن به این کارهای "خجالت آور" را خواستار شد.





خبرنگار جرس می افزاید هاشمی رفسنجانی در این دیدار طولانی مسائل مهمی را در ارتباط با نحوه مدیریت کشور و بحران پس از انتخابات و مسئله زندانیان و مطبوعات با آقای خامنه ای مطرح و با وی اتمام حجت کرده است.

Monday, February 8, 2010

موج بازداشت‌های فله‌ای در آستانه سالگرد ۲۲ بهمن

شماری دیگر از روزنامه‌نگاران و هنرمندان به خیل عظیم بازداشتی‌های زندان‌های جمهوری اسلامی پیوسته‌اند، ازجمله اکبر منتجبی، مهسا جزینی، احمد جلالی فراهانی، سمیه مؤمنی، زینب کاظم‌خواه، سما بهمنی و جمیله و بنفشه دارالشفایی.

گفته‌می‌شود، روند بازداشتی‌ها تا روز ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت. به نظر می‌آید، حکومت ایران نمی‌تواند میزان حضور “جنبش سبز” اعتراضی در مراسم ۲۲ بهمن را ارزیابی کند. از این رو حکومت جمهوری اسلامی، به گزارش سایت “کلمه”، بازداشت فله‌ای روزنامه‌نگاران، خبرنگاران را در دستور کار مسئولان قرار داده است.
به گزارش خبر‌نگار “کلمه”، در ساعت ۳ سحرگاه روز یکشنبه (۱۸ بهمن / ۷ فوریه) اکبر منتجبی خبرنگار با سابقه‌ی از جمله روزنامه‌های “شرق” و “هم میهن” در خانه‌ی خود بازداشت شد. منتجبی در دوران انتخابات در روزنامه “اعتماد ملی”، متعلق به مهدی کروبی، دبیر یکی از سرویس‌های این روزنامه‌ی اصلاح‌طلب بوده است.
مهسا جزینی از همکاران روزنامه ایران (بخش اصفهان) و از فعالان حقوق زنان نیز در اصفهان بازداشت شده است.
احمد جلالی فراهانی دبیر اجتماعی خبرگزاری مهر که دیروز از این خبرگزاری اخراج شده بوده ساعاتی پس از ترک محل کار توسط نیروهای امنیتی و در خانه شخصی‌اش در تهران بازداشت شده و به زندان اوین انتقال یافت.
زینب کاظم‌خواه خبرنگار هنری ایسنا نیز ساعاتی پیش به لیست روزنامه‌نگاران زندانی اضافه شده است.
سمیه مومنی روزنامه‌نگار نشریه نسیم بیداری و از همکاران کمپین یک میلیون امضا نیز در فهرست بازداشتی‌های روز یکشنبه قرار داشته است.
سما بهمنی فعال حقوق بشر روز سه‌شنبه (۱۳ بهمن) توسط نیروهای امنیتی در شهر مهاباد بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد. به گزارش خبرگزاری هرانا (خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران) در این روز در پی عزیمت به شهر مهاباد برای پیگیری امور شخصی خود در مسیر برگشت در تاکسی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد. تا کنون اطلاعی از سرنوشت این فعال حقوق بشر در دست نیست و خانواده نامبرده در نگرانی از سرنوشت وی به سر می‌برند.
محدودیت‌ها در زندان علیه خبرنگاران در بند
دو روزنامه‌نگار دربند در زندان رجایی‌شهر، احمد‌زید‌آبادی و مسعود باستانی تحت فشار بیشتری قرار گرفته‌اند. مسئولان قصد دارند دیگر زندانیان را علیه این دو نفر بشورانند.
به گزارش کلمه، بر اساس خبرهایی که از زندان رجایی‌شهر کرج رسیده، مسئولان زندان با قطع ملاقاتهای زندانیان هم‌بند احمد زیدآبادی و مسعود باستانی به آنها گفته‌‌اند که علت قطع ملاقات‌ها به خاطر اغتشاش‌های صورت گرفته توسط این دو نفر است.
عبدالرضا تاجیک، از خبرنگاران سرشناس، در تماسی با خانواده خود گفته است، در بلاتکلیفی به سر می‌برد و از او بازجویی نمی‌شود. به گفته‌‌ی این دبیر سیاسی روزنامه های توقیف شده‌‌ی “شرق” و “کارگزاران”، اتهام او ارتباط با “کانون مدافعان حقوق بشر” بوده است.
گفته‌می‌شود، طی روزهای آینده بر شمار بازداشت‌های فله‌ای افزوده خواهد شد. از سوی دیگر، بسیاری از روزنامه‌نگارانی که پیش از این بازداشت شده بودند، پس از چند ماه، بار دیگر به وزارت اطلاعات احضار شده‌اند.
بازداشت چند هنرمند
به گزارش سایت جرس، جمیله دارالشفایی، فیلمنامه نویس و بنفشه دارالشفایی فعال در عرصه موسیقی، پنجشنبه گذشته (۴ فوریه / ۱۵ بهمن) پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند.
به گزارش نوروز، وزارت اطلاعات پس از احضار جمیله دارالشفایی از وی خواسته است تا با خانواده خود تماس گرفته و از خواهر، پدر و مادرش نیز بخواهد تا به اداره اطلاعات مراجعه کنند.
ماموران وزارت اطلاعات پس از چند ساعت بازجویی از آنها، دو دختر این خانواده را بازداشت کردند. مأموران سپس همراه با پدر و مادر آنها به منزل مسکونی این خانواده مراجعه کرده و آنجا را نیز مورد بازرسی کامل قرار دادند. پدر و مادر این دو فعال هنری پس از تفتیش منزلشان آزاد شدند.
از سوی دیگر، ۳عضو دیگر این خانواده نیز بازداشت شدند. ماموران وزارت اطلاعات با هجوم به منزل یاشار دارالشفایی، دانشجوی دانشگاه تهران که پسرعموی این دو فعال عرصه هنری است، وی را نیز همراه با برادر و مادرش بازداشت کردند.
کاوه دارالشفایی و مادرش توران کبیری روز یکشنبه آزاد شدند، اما یاشار که پیش از این و در روز ۱۳ آبان بازداشت شده بود، هنوز در بند است.
۴۷ روزنامه‌نگار در زندان
سایت کلمه می‌نویسد، طبق گزارش “کمیته حمایت از روزنامه‌نگاران”، هم‌اکنون ۴۷ روزنامه‌نگار در زندان‌های ایران به سر می‌برند که این میزان دستگیری از سال ۱۹۹۶ تاکنون در هیچ کشوری سابقه نداشته و ایران در این زمینه هم‌اکنون از چین هم پیشی گرفته است.
کمیته حمایت از روزنامه‌نگاران می‌افزاید : «تنها در دو ماه گذشته دست‌کم ۲۶ روزنامه‌نگار در ایران دستگیر شده‌اند». مطابق آماری که این سازمان به ثبت رسانده از دسامبر سال ۱۹۹۶ به این سو، این میزان دستگیری روزنامه‌نگار در هیچ کشوری سابقه نداشته است؛ رکورد پیشین دستگیری روزنامه‌نگاران مربوط به ترکیه است که به گفته این سازمان ۷۸ روزنامه‌نگار در دسامبر ۱۹۹۶ در این کشور در بند بوده‌اند.

هماهنگی قوه قضائیه با نيروهاي انتظامي و امنيتي

شبکه جنبش راه سبز(جرس): رئيس قوه قضائيه گفت با هماهنگي نيروهاي انتظامي و امنيتي با قاطعيت در مقابل افراد ضد انقلاب و مخالفان نظام جمهوري اسلامي خواهد ايستاد.

به نقل از روابط عمومي قوه قضائيه، صادق لاريجاني رئيس قوه قضائيه در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با اشاره به اينكه دشمنان همواره درصدد ضربه‌زدن به انقلاب و اسلام هستند، گفت: در طول اين سي سال مردم فهيم و آگاه ايران اسلامي با حضور در صحنه به خوبي از اين نعمت الهي حراست كرده و اميدواريم در روز 22 بهمن امسال هم با نمايش جديدي از وحدت و قدرت، ملت پاسخ محكمي به ياوه‌گويي‌هاي دشمنان بدهند.

رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر قاطعيت دستگاه قضايي در برخورد باافرادی كه قصد ايجاد تفرقه در صفوف به هم پيوسته ملت دارند، تاكيد كرد: دستگاه قضايي با هماهنگي نيروهاي انتظامي و امنيتي با قاطعيت در مقابل افراد ضد انقلاب و مخالفان نظام جمهوري اسلامي خواهد ايستاد و نخواهد گذاشت كه عده‌اي با توهمات و تخيلات خود براي مردم ايجاد مزاحمت كرده و چهره انقلاب نوراني مردم را در جهان مشوه سازند.

میرحسین موسوی:راه حل مسائلی که در خیابانها اتفاق میافتد،با توپ و تفنگ حل نمیشود- جنبش سبز با همه دوست است ودر کنار جنبش زنان است

به گزارش خبرنگار “کلمه” مهندس موسوی که در جمع دانشجویان سخن می گفت افزود: دلیل اینکه به جنبش سبز با چنین شدتی هجمه می شود این است که روی مراجع، روحانیت و متدینین اثر بگذارند اما به صراحت اعلام می دارم جنبش به هیچ وجه به خارج وابسته نیست


بخشی از سخنان میر حسین موسوی:

>> یکی از مهمترین مشکلات کشور این است که بین این تغییرات و تغییرات حاکمیت فاصله افتاده است. یعنی به سرعتی که فرهنگ، اقتصاد و نگاه جامعه عوض شده است، به نظر من، حاکمیت این تغییر را نداشته است و این یک مشکل وسیع است.
به همین دلیل، یک عقب افتادگی را حس میکنیم که به چالش بسیار عمیقی منتهی میشود. وگرنه، راه حل مسائلی که در خیابان ها اتفاق میافتد، با توپ و تفنگ و امثال آن حل نمیشود. بلکه، با صدا و سیما، سایر رسان هها، فضای آزادی و فضای گفت و گو، برهان و عقل قابل حل است که این مسائل در قانون اساسی و دین ما ریشه دارد.


>> درحقیقت، رسانه ها مانند دادگاه هایی باید عمل کنند که هیأت منصفه آن ملت بزرگ ایران باشد.و ما به آن ملت اعتماد می کنیم و من اعتقاد دارم ملت صلاح خود را میخواهد و عقل جمعی، عقل برتر موجود در صحنه است و انقلاب اسلامی برای همین رخ داده و قانون اساسی نیز برای حاکمیت مردم بر سرنوشت خود تدوین شد. این زمانی اتفاق میافتد که بحث و گفت و گویی در میان مردم به صورت آزاد صورت گیرد و حاکمیت به اصول و مبانی و قاعده بازی آن تن در دهد.



>> فرض کنیم امریکا به عنوان یک قدرت بزرگ در جهان، می خواهد سیاستی را در مورد ما اعمال کند، با اینکه این کشور قدرت بزرگی است و نیروی نظامی و اطلاعات وسیعی دارد و دستگاه های تبلیغاتی و پول زیاد دارد، به بودجه سالانه آمریکا نگاه کنید و آن را با بودجه کشور مقایسه کنید.
با این مقایسه حجم اقتصاد آن کشور را درک میکنیم. این کشور باز خود را بی نیاز نمی بیند که نظر انگلیس، فرانسه، آلمان، چین و روسیه را جلب کند تا سیاستی را در مورد کشور ما اجرا کند. مثلاً در مورد تکنولوژی اتمی، اما عملاً در مقابل این جریان که علیه ما است چند کشور و یا ملت را در کنار خود داریم که مؤثر هستند؟



>> متأسفانه منافع عدهای در دو قطبی کردن جامعه است تا در نتیجه این دو قطبی بهتر مردم را سرکوب کنند و بهتر به اهداف خود برسند.
جنبش سبز با همه دوست است. با کارگران، معلمان، جنبش زنان دوست است حتی با کسانی که عقاید ما را ندارند، دوست است. چون بخشی از ملت ما هستند و آنان برادران و خانواده ما هستند. جزو ملت ما هستند و ما با همه آنها دوست هستیم.


>> نهادهایی در کشور وجود دارد که قابل احترامند اما با خشونت، زدن، سرشکستن و کشتن مخالفیم. ما با بسیج، سپاه و نیروی انتظامی مخالف نیستیم. اینها نهادهایی هستند که یک نظام به طور طبیعی دارد و در آنجا برادرانی هستند که جزو ملت هستند و دلسوز ما هستند لذا با این روحیه باید در صحنه حاضر باشیم. عصبانیت ها و تلخی ها نباید کنترل را از ما بگیرد. ۲۲ بهمن ماه پیش رو است. حقیقتاً یکی از روزهایی است که باید نام «روز جمع» و «روز جامع» بر آن نهاد

احساس من این است که با روحیه جمع بودن در ضمن حفظ هویت باید در اینگونه حرکتها حضور داشته باشیم و سعی کنیم با رفتار خود اثرگذار باشیم تا در سطح ملی آثار خوبی را در جای خود به جای گذارد.

Sunday, February 7, 2010

بازداشت ها و محدوديت های اينترنتی هر لحظه افزايش می يابند / چندين نفر از روزنامه نگاران بازداشت شدند

در آستانه ی ۲۲ بهمن، حکومت ايران همچنان به بازداشت های گسترده، به ويژه بازداشت روزنامه نگاران ادامه مید هد. تنها در طول روز يکشنبه چندين روزنامه نگار و فعال جنبش زنان و دانشجويی دستگير شده اند.

اکبر منتجبی، علی کلايی، مهسا جزينی، احمد جلالی فراهانی، سميه مومنی و زينب کاظم زاده از جمله اين بازداشت شدگان هستند.

زندانيانی که حکم خود را دريافت کرده اند نيز در چند روز گذشته تحت فشارهای بيشتری قرار گرفته اند.

از سوی ديگر محدوديت های اينترنتی نيز هر لحظه بيشتر میشود. موج فيلتر سايت ها به يوتيوب فارسی نيز کشيده شد.

در طول چند روز گذشته چندين سايت مخالف سياست های دولتی يا هک شده اند و يا فيلتر.
پس از اختلال در اينترنت، اس ام اس ها نيز دچار اختلال شده اند.

با اين شواهد به نظر میرسد حکومت ايران نگرانی بزرگی از گسترش اعتراضات در روز ۲۲ بهمن دارد.


منبع: خبرنامه گویا

يكشنبه قرار است 9 نفر از زندانيان سياسي اعدام شوند



از ميان نامه هاي رسيده به آژانس ايران خبر:

به دنبال ترس و وحشت حكومت از تظاهرات مردم ,اعدام يكي ازروشهاي مورد استفاده سران براي خاموش كردن و فرونشان خشم مردم است , روز گذشته از يكي از اقواممان كه خودش يك پاسدار و از نزديكان رده بالاي نظام است شنيدم كه فردا يكشنبه قرار است كه 9نفر از زندانيان سياسي را اعدام كنند. قرار است كه اين اعدامها در ملأ عام انحام شوند. ولي حكومت قصد دارد كه اول بيرون و فضاي بيرون را چك كند و بسيج مي كند كه اگر مردم جمع شده باشند و تهديد شورش باشد, زندانيان را نمي آورد و در اوين اعدام مي كند. اين فرد گفت كه قرار است خيابانها نيز بسته شده و كنترل روي آنها به صورت صد در صد صورت بگيرد.

شيرين عبادی خواستار شرکت مردم در راهپيمايی ۲۲ بهمن شد

شيرين عبادی، حقوقدان و مدافع حقوق بشر، از همگان خواست که پنجشنبه‌ی اين هفته به خيابان‌ها بيايند و در راهپيمايی ۲۲ بهمن شرکت کنند.

خانم عبادی در مصاحبه با روزنامه‌ی ساندی تلگراف، چاپ انگلستان، گفت: «من فکر می‌کنم که مردم بايد در تظاهرات شرکت کنند. مردم بايد حقوق خود را به طور مسالمت‌آميز، مطالبه کنند».

اين برنده جايزه‌ی صلح نوبل در مصاحبه‌ی خود اظهار داشت که رژيم ايران خواهان خشونت مردم است تا بهانه‌ای برای سرکوب پيدا کند و مردم نبايد اين بهانه را به دست رژيم بدهند.

دعوت خانم عبادی از همگان برای شرکت در راهپيمايی ۲۲ بهمن در حالی صورت می‌گيرد که احزاب و چهره‌های سياسی اصلاح‌طلب و منتقد نيز خواستار حضور معترضان و مخالفان دولت در مراسم سالگرد انقلاب ۵۷ شده‌اند.

Saturday, February 6, 2010

اتحاديه اروپا خواستار توقف فوری اعدام ها در ايران شد

مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا روز جمعه از مقام های ايران خواست تا اجرای حکم اعدام ۹ تن از متهمان حوادث پس از انتخابات ايران را متوقف کند و اين احکام را تغيير دهد.

کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا، گفته است اعلام صدور احکام اعدام ۹ تن از متهمان در هفته جاری، بخشی از روند نگران کننده برای «ارعاب» جنبش معترضان در ايران است.

کاترين اشتون در بيانيه ای تصريح کرد که اتحاديه اروپا مخالف مجازات اعدام در هرشرايطی است و از ايران می خواهد تا بيدرنگ مجازات های اعدام را لغو کند.

واکنش کاترين اشتون به اظهارات ابراهيم رييسی، معاون اول قوه قضاييه، است که در قم گفته بود: «دو نفری که اعدام شده و ۹ نفری که به زودی اعدام خواهند شد قطعا در جريان آشوب های اخير دستگير شدند.»

آرش رحمانی پور و محمد رضا علی زمانی که گفته می شود پيش از انتخابات بازداشت شده بودند، سحرگاه روز پنجشنبه، هشتم بهمن ماه، توسط دادگاه انقلاب اعدام شدند.

اعدام اين دو نفر واکنش های گسترده ای در سطح بين المللی و همچنين در داخل ايران در پی داشته است.

مخالفان در ايران، مقامات قضايی را متهم کرده اند که آنها با هدف جلوگيری از حضور معترضان در تظاهرات ۲۲ بهمن دست به اين اعدام ها زده اند.

در همين زمينه، ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، با اعتراض به عملکرد قوه قضائيه جمهوری اسلامی، اعدام‌ آرش رحمانی پور و محمد رضا علی زمانی را محکوم و اجرای اين احکام را عجولانه و با هدف ايجاد ترس برای شرکت نکردن مردم در راهپيمايی روز ۲۲ بهمن ارزيابی کردند.



در همين زمينه در حالی که معاون قوه قضاييه از اعدام قريب الوقوع ۹ نفر ديگر از متهمان حوادث پس از انتخابات به اتهام «محاربه» خبر داده بود، عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران روز پنجشنبه گفت: دادگاه تجديد نظر هنوز در مورد پرونده اين افراد اعلام نظر نکرده است.

عباس جعفری دولت آبادی به خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، گفته است: «هنوز نظر قطعی دادگاه تجديدنظر در مورد پرونده ۹ نفر به اتهام محاربه صادر نشده است.»

آرش رحمانی پور و و محمدرضا علی زمانی به عضويت در «انجمن پادشاهی ايران» و اقدام برای بمبگذاری و اعمال تروريستی متهم شده بودند.

اعدام اين دو نفر در حالی انجام شد که نسرين ستوده، وکيل آقای رحمانی پور، در گفت و گو با راديو فردا گفت به وی اجازه حضور در دادگاه انقلاب برای دفاع از موکل خود داده نشد و آنها دو ماه قبل از انتخابات رياست جمهوری بازداشت شده بودند.

اعدام اين دو نفر با اعتراض های گسترده کشورها و سازمان های بين المللی حقوق بشری روبرو شد و مير حسين موسوی و مهدی کروبی نيز آن را محکوم کردند.

محمد خاتمی، رييس جمهور پيشين ايران، نيز گفت که پاسخ اعتراض مدنی، سرکوب و اعدام نيست.

قوه قضاييه جمهوری اسلامی از سوی تندروهای اصولگرا تحت فشار است تا با صدور و اجرای احکام اعدام برای مخالفان نتيجه انتخابات رياست جمهوری موج اعتراض ها به سياست های حکومت جمهوری اسلامی را خاموش کند.

تندروها همچنين خواستار محاکمه و اعدام مير حسين موسوی و مهدی کروبی، از سران مخالفان دولت در ايران شده اند. اين موضع گرچه با مخالفت ساير اصولگرايان روبرو شده ولی آنها در مقابل خواستار «توبه» اين دو نامزد و پذيرفتن «خطاهای خود پس از انتخابات» شده اند.

در همين حال، بريتانيا روز چهارشنبه از گزارش هايی مبنی بر اينکه قرار است ۹ نفر از معترضان اعدام شوند ابراز نگرانی کرد و آن را گامی برای «ارعاب» هواداران جنبش اعتراضی در ايران دانست.

ايوان لوئيس، يک مقام ارشد وزارت امور خارجه بريتانيا، در اين زمينه گفت: اين نگرانی ويژه وجود دارد که اين ۹ نفر پس از آن با احکام اعدام روبرو شدند که در دادگاه های نمايشی و بدون برخورداری از حقوق اساسی خود محاکمه شدند

زهرا رهنورد خواستار آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی با اولویت زنان دربند در آستانه ۲۲ بهمن شد

زهرا رهنورد در آستانه سالروز ۲۲ بهمن خواستار آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی شد. خانم رهنورد در این یادداشت با اشاره به نقض حقوق زنان بعد از انقلاب از مسوولان خواست آزادی زندانیان سیاسی را با آزاد کردن زنان دربند شروع کنند.

خانم رهنورد همسر میرحسین موسوی در بخشی از این نامه با اشاره به مشکلات زنان در سالهای گذشته نوشته است:« فهرست مصائب زنان در روند آزادی خواهی و دموكراسی طلبی ابعاد اين مساوات مخوف را بر ملا میكند.»

خانم رهنورد از جمله از زنان و دانشجويان گمنام زندانی، زنان روزنامه نگار در بند، زنان حقوقدان و طرفداران حقوق بشر زندانی نام برده و گفته است: « اگر مباحثی چون ديه مساوی زن و مرد، حذف تعدد زوجات، لزوم وزارت و مديريت و اشتغال های زنان را در اولويت قرار نمیدهيم"، به دليل آرمانهای بلندی است كه از آنها غافل مانده ایم

اظهارات عجیب سردار جوانی رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران: شیرین عبادی بهایی صهیونیست است و زهرا رهنورد هم به مانند اوست

رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران به تحلیل فیلم انتخاباتی موسوی و كناره گیری خاتمی از رقابتهای انتخاباتی پرداخت.

اهم اظهارات سردارجوانی كه در مسجد حبیببن مظاهر اصفهان مطرح شد وخبرگزاری ایلنا آن را مخابره كرده به شرح زیر است:

باسفر خاتمی به چند شهر مشخص شد،وی رای نمی آورد پس كنار رفت و قرار شد نخست وزیر امام بیاید و به گونه ای ظاهر شود كه از هر طرف رای جمع كند.


در موضوع هستهای طی سالهای گذشته همه قدرتها ی جهانی دست در دست هم دادند تا با امكانات بین المللی ملت ایران را متقاعد كنند كه دست از پیشرفتهای هستهای بر دارد. ولی با مقاومت ملت كار به جایی رسیده است كه امروز میگویند، چارهای جز پذیرش یك ایران هسته ای نداریم و این نشانه تبدیل شدن ایران به یك قدرت جهانی است.


جنگ نرم به دنبال تغییر فكر و باورهای مردم است و ابزارهای این جنگ نوین دیگر توپ و تانك و سایر سخت افزارها نیست، بلكه ابزار آنها قلم، اینترنت، ماهواره و سی دی است. آنان معتقدند اگر بخواهیم شیعیان را آسیب پذیر كنیم باید فرهنگ عاشورا و مهدویت را از او بگیریم و ولایت فقیه را در بین آنان ضعیف كنیم و جنگ نرم امروزه به دنبال این موارد است.

برخی روزنامه ها در زمان دوم خردادگستاخی و جسارت را تا جایی پیش بردند كه فرهنگ عاشورایی را به شكل گوناگون زیر علامت سوال قرار داده و در روز عاشورا 88 هم افرادی را در خیابان میبینیم كه فریاد "حسین حسین شعارشان جنایت افتخارشان" سر میدهند زیرا جنگ امروز جنگ با اعتقادات و باورهای ماست و دشمن رمز پیروزی خود را غلبه بر این باورها و اعتقادات میداند.

دشمن به قدری بر روی ایجاد تردید بر روی اصل ولایت فقیه كار میكند كه عدهای در روز عاشورا شعار "مرگ بر اصل ولایت فقیه" سر دهند كه این یعنی مرگ بر اصل اسلام كه هدف دشمن است.
ممكن است شما ببینید فرزند شما كه از فضای مجازی اینترنت استفاده میكند ممكن است حرفهای عجیبی بزند كه البته وقتی از افرادی كه عمر خود را در راه انقلاب صرف كردهاند، سخنان عجیب می شنویم از یك جوان چه انتظاری می رود.

پس از گذشت حدود بیست سال از موضوع آیتالله منتظری هنوز معدود افرادی هستند كه تردید دارند حق با چه كسی بود زیرا منتظری فردی با سابقه مبارزاتی و مرجع تقلید بود، در انتخابات هم افرادی تردید میكنند حق با موسوی است یا احمدی نژاد زیرا موسوی فردی با سابقه قابل توجه و نخست وزیری در زمان امام است و این از مشخصات زمان فتنه است كه تشخیص حق از باطل در این زمان مشكل می شود.

سه جریان اصلی فعال در جنگ نرم دشمن وجوددارد. جریان اول كه دشمن اصلی است نظام سلطه جهانی مانند صهیونیسم جهانی است . جریان دوم جریان ضد انقلاب شناسنامهدار است كه از اول انقلاب گروه هایی مانند منافقین، توده ای ها، نهضت آزادی و سایر گروهها دشمنی خود را با انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل نشان دادند و به همراه جریان اول سالها جنگیدند و دشمنی خود را به ملت نشان دادهاند. امروز مشكل این است كه به جبهه دشمن جریان سومی اضافه شده است كه این گروه سوم ریزشهای انقلاب هستند و اینان بر اساس سنت همان افرادی هستند كه سالهای سال با پیامبر بودند ولی بعد از فوت رسول اكرم(ص) در برابر امیرالمومنین(ع) قرار گرفتند و اكنون نیز میبینیم افرادی كه سالها با امام بودند، اكنون در برابر مقام معظم رهبری قرار گرفتهاند و اینجاست كه باید طلحه و زبیرهای زمان را بشناسیم كه متاسفانه در بین آنان دانه درشت هایی دیده میشود و افرادی را میبینیم كه سابقه 8 سال ریاست جمهوری، نخست وزیری و ریاست مجلس را دارند.


آمریكاییها به سروش پول میدهند تا افكار او را ترویج كنند زیرا حرف او این است كه قرآن كلام خدا نیست و قابل نقد است كه این تفكر در راستای اهداف دشمنان برای ضربه به اعتقادات مسلمانان است.

سروش وگنجی وكدیور و مهاجرانی نماز می خوانند و روزه هم میگیرند ولی میگویند اسلام را باید به گونه ای فهمید كه با اعلامیه حقوق بشر هم همخوانی داشته باشد در حالی كه امام خمینی(ره) مطرح میكنند ببینید رسول الله، امیرالمومنین(ع)، امام صادق و امام باقر چه میگویند.

متاسفانه برخی از صحبتها از جانب افرادی مطرح میشود كه زمانی با امام بودهاند و مصیبت اینجاست كه بعضی اوقات این مسائل را از جانب امام مطرح میكنند مثلا آقای كروبی دم از امام می زند ولی شعار او شعار اوباما یعنی "تغییر" است و چنین روزهایی باید بیاید تا مشخص شود مشاوران آنان با سفارتخانه های خارجی مرتبط بودهاند.


بنای دشمن و جریانات ضد انقلاب این بود كه در این انتخابات به هر نحو اداره كشور را به دست بگیرند و با استفاده از تجربه 8 ساله همه چیز را تغییر دهند و به همین دلیل فردی را انتخاب كردند كه بتواند رای جمع كند.

ابتدا خاتمی به صحنه آمد ولی با سفر او به چند شهر مشخص شد رای نمی آورد پس كنار رفت و قرار شد نخست وزیر امام بیاید و به گونه ای ظاهر شود كه از هر طرف رای جمع كند.


در دو مستند تلویزیونی میرحسین موسوی این مساله مشخص است كه در مستند اول به دیدار مراجع میرود و همسر شهید باكری نشان داده میشود كه می گوید وقتی موسوی را می بینم شهید باكری را حس میكنم و در مستند دوم می بینیم برای مخاطب دیگری ساخته میشود و در آن خانم زهرا رهنورد، معصومه ابتكار و فاطمه معتمد آریا حضور پیدا میكنند.


خانم معتمدآریا نماد یك فمینیست است و حضور زهرا رهنورد در كنار موسوی این تصور را ایجاد میكند كه پس از پیروزی موسوی، او معاون اول او خواهد شد.


اگر بخواهیم بدانیم زهرا رهنورد كیست كه البته نام واقعی دیگری نیز دارد، وقتی رابطه او با شیرین عبادی را بررسی كنیم میبینیم شیرین عبادی فردی است كه از نظر عقاید عریان و آشكار است ولی رهنورد فردی با همان اعتقادات ولی پوشیده است.

شیرین عبادی یك بهایی صهیونیست است كه با اسلام مشكل دارد.

برآورد شده بیش از 400 شركت از نظر مالی از موسوی حمایت كردهاند و با این وجود در مناظره حاضر میشوند و میگویند دست ما در جیب نفت نیست و برای تبلیغات مشكل داریم.

چون موسوی وقتی رای نیاورد به جای پیگیری قانونی به كف خیابان رفت و میبینیم یكی از وزیران دولت اصلاحات به صراحت مطرح میكند اگر دو الی سه روز جمعیت را كف خیابان نگه داریم رهبری مجبور میشود دستهای خود را بالا ببرد و این یعنی اینكه به رای مردم خیانت كند و اینگونه عدالت رهبر زیر علامت سوال برود و شاید این هدف اصلی آنان از این قضیه بود.


اگر دیروز امام از سوی یك منتظری خون دل میخورد امروز مقام معظم رهبری از منتظری ها خون دل میخورد.

Thursday, February 4, 2010

موج جدید بازداشت ها این بار دختران دانشجو

شبکه جنبش راه سبز (جرس):شب گذشته تعدادی از دانشجویان که عمدتا از دانشجویان دختر بودند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

برخی از این دستگیرشدگان از دانشجویان دانشگاه تهران هستند که نیروهای امنیتی با حضور در خانه های آنها این دانشجویان را دستگیر کرده اند.

در همین ارتباط بامداد امروز نازنین حسن نیا و سحر قاسمی نژاد بازداشت شدند.

به گزارش جرس، حوالی ساعت 4 صبح امروز ماموران با حضور در خانه این دو تن آنها را بازداشت و وسایل شخصی آنها از جمله کیس کامپیوتر، کتاب و.. آنها را با خود بردند.

سحر قاسمی ژاد متولد سال 62 است و پدرش از جمله افرادی است که در دهه 60 اعدام شد.

گفتنی است این دو تن عضو هیچ گروه و جریانی نبوده اند و تنها در برخی از راهپیمایی های مردمی حضور داشتند.

به نظر می رسد موج دستگیری گسترده فعالان دانشجویی که شب گذشته صورت گرفت نشان از نگرانی نیروهای امنیتی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن دارد.

صدور حکم اعدام برای یک زندانی سیاسی به جرم کمک مالی به برادرش

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،زندانی سیاسی مهدی اسلامیان بدلیل کمک مالی جهت امرار معاش برادر کوچکش محسن اسلامیان به اعدام محکوم شده است.
زندانی سیاسی مهدی اسلامیان 30 ساله که با یورش مامورین وزارت اطلاعات در 14 اردیبهشت ماه 1387 دستگیر و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات شیراز در میدان ارتش به مدت 14 روز تحت شکنجه های جسمی و روحی شدید قرار داشت.بعد از 14 روز شکنجه او را از بازداشتگاه وزارت اطلاعات شیراز به بند 209 زندان اوین منتقل کردند و 6 ماه در سلولهای انفرادی بسر برد.
او در طی این مدت تحت شکنجه های جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات قرار داشت.بازجویان وزارت اطلاعات شکنجه هایی مانند ،زدن با کابل برای مدت طولانی بر کف پا ،پشت و سایر اعضای حساس بدن،بستن به صندلی و با مشت و لگد به سر، صورت، قفسه سینه ،شکم و سایر نقاط حساس بدن ضربه زدن؛ شکنجه با باتونهای برقی ،تزریق اجباری آمپولهای روان گردان،خوراندن قرصهای روان گردان، توهین و تحقیر و موارد متعدد دیگر. آقای اسلامیان در اثر این شکنجه های وحشیانه کتف و بینی اش شکسته شد بازجویان نه تنها او را درمان نمی کردند بلکه بر این نقاط ضربات بیشتری وارد می کردند.
هدف از شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات جهت وادر کردن او به اعتراف به شرکت در انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز و اعلام کردن کمک مالی به برادرش برای اهداف سیاسی بوده است.
پرونده آقای مهدی اسلامیان جهت محاکمه به شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست فردی بنام صلواتی ارجاع داده شد صلواتی او را بر مبنای اتهامات واهی زیر: محاربه،اقدام علیه امنیت کشور از طریق معاونت در بمب گذاری /افساد فی الرض / تلاش برای براندازی نظام ج.ا.ایران /عضویت در انجمن پادشاهی /کمک مالی موثر به گروههای ضد انقلاب محاکمه کرد و به اعدام محکوم نمود.زندانی سیاسی مهدی اسلامیان و وکیلش به این حکم اعتراض کردند و در حال حاضر پرونده او در دادگاه تجدید نظر تحت بررسی است.
زندانی سیاسی مهدی اسلامیان از بند 209 به بند 7 زندان اوین منتقل شد و بعد از 4 ماه به زندان گوهردشت کرج تبعید شد.اودر زندان گوهردشت کرج ابتدا به بند4 و سپس به بند 6 و بیش از یک هفته است که به بند 1 زندان گوهردشت معروف به بند آخر خطیها منتقل شده است.
لازم به یاد آوری است که برادر او زنده یاد محسن اسلامیان 21 ساله در تاریخ 2 فروردین ماه همراه با 2 زندانی سیاسی دیگر به نام های علی اصغر پشتر و روزبه یحیی زاده به اتهام انفجار در حسینیه رهپویان وصال در زندان عادل آباد شیراز به دار آویخته شدند.

بیانیه‌ مهدی کروبی در آستانه‌ی ۲۲بهمن

ملت بزرگ و سربلند ایران

اکنون که در آستانه ۲۲ بهمن و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام هستیم، لازم دانستم ضمن گرامیداشت این روز و اداء احترام به شهیدان که استقلال و آزادی را توامان با جمهوری اسلامی طلب می کردند، به عنوان خدمتگزاری کوچک که در تمام فراز و نشیب های نیم قرن گذشته حضور فعالی داشتم، نکاتی چند را با شما صاحبان اصلی این انقلاب ، نظام و کشور در میان گذارم. با این امید که مسئولان محترم مخصوصا دلسوزان نظام عاقلانه، عادلانه، منصفانه و به دور از حب و بغض های سیاسی، جریانی و جناحی به آن توجه نمایند. به ویژه آنکه مهدی کروبی از لحاظ سن و سال دیگر در وضعیتی نیست که رفتار او را بتوان با انگیزه های سیاسی و رسیدن به پست و مقام و امور دنیوی تخطئه نمود. اگر در پی آن بودم باید عافیت طلبی پیشه نموده و افسار اشتر سرکش سیاست ایران را رها و از حقوق مردم و آنچه بر ملک و ملت می گذرد، سخنی نگویم و دلشاد و سرخوش از گنجینه خاطرات گذشته ام آرام و بی دغدغه اندوخته اسلامی و انقلابی و مردمی پنجاه ساله خود را در معرض حراج گذاشته و در قبال فروش آن، زندگی آسوده ای را فراهم می کردم و مورد احترام ارباب قدرت قرار می گرفتم. ولی چنین رفتاری از جوانمردی و مسلمانی به دور است و من حیات و ممات خود را متعلق به اسلام، ایران و مردم می دانم. بزرگترین افتخار من این است که بنده خدا، فرزند ایران و سرباز مردم بوده و خواهم بود، لذا سکوت و یا جدایی از مردم و بی توجهی به منافع ملی را نه تنها جفا دانسته بلکه با تاکید بر ارزش های دینی و آرمان های بلند مردم و امام، متبلور در قانون اساسی به دفاع از حقوق شرعی و قانونی و آزادی های مشروع مردم پرداخته وخواهم پرداخت. این پیمان ناگسستنی مهدی کروبی با ملت بزرگ ایران است. اکنون توجه برادران و خواهران عزیز را به چند نکته مهم جلب می نمایم.

۱- همه با هم، آرام و با صلابت در سالروز ۲۲بهمن که یادآور تجلی باور دینی و عزم ملی مردم شریف ایران و نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار کشورمان است، در راهپیمائی شرکت می کنیم. این روز به هیچ گروه خاصی تعلق ندارد و روز افتخار و سربلندی تمام ملت ایران است. در این روز می کوشیم تا دستاوردها و آرمان های امیدبخش که برخی از آن یا به فراموشی سپرده شده و یا به انحراف رفته را با صبر و استقامت و پرهیز از خشونت زبانی و فیزیکی مطالبه کنیم. این مطالبات قانونی حق مردم است که در انقلاب ۵۷ عهد مردم و با جمهوری اسلامی بوده است و این روزها صاحبان قدرت آن را در صندوق خانه قدرت پنهان ساخته‌اند. ۲۲ بهمن در یک کلام روز مردم است. شهید آیت الله مدرس در ارتباط با پیمان مردم و حکومت بعد از بیان مرتبه ولایت پیامبر و معصومین که ماموریت مستقیم الهی دارند به زیبائی می گوید: یک مرتبه مثل زمان ما که این طور پیش آمده است آن حاکم و سائس از جانب ملت است ، در این صورت وظیفه او اجرای دستوری است که ملت به او می دهد و هر دستوری از تعمیر بلاد و تامین عباد این ملت … قانون اساسی دستوری است که ملت به آن شخص می دهد و آن حاکم و سائس اگر بر طبق آن عمل نکرد ظالم و متعدی و لازم الرفع است.

۲- در حالی به استقبال سالروز ۲۲ بهمن امسال می رویم که دو رکن جمهوریت و اسلامیت نظام بشدت زیر سوال رفته است. انتخابات ریاست جمهوری دهم همراه شد با مهندسی آرای مردم. پاسخ سوال ساده مردم در راهپیمایی عظیم سکوت ۲۵ خرداد و پس از آن (رای من کو) با خشونت و سرکوب مواجه و موجب شکسته شدن دیوارهای اعتماد میان مردم و حاکمیت شد. این امر بستری را بوجود آورد که میراث امام خمینی و خون بهای شهیدان با بزرگترین چالش سه دهه اخیر روبرو گردد. مردم خوب می دانند و مسئولان نیز باید بدانند که راه حل مشکلات پیش آمده نه پاک کردن صورت مساله است و نه داغ و درفش. باید مردم را در امور کشور و مطالبه حقوق شان جدی گرفت و همراه مردم و در جهت خواست و منافع و مصالح آنان حرکت نمود. سرکوب، بازداشت و زندان فله ای فعالان سیاسی و روزنامه نگاران و دانشجویان، دادگاه های نمایشی، اعدام و اعمال مجازات های سنگین و ایجاد فضای امنیتی راهکار مناسبی برای مهار آنچه رخ داده و می‌دهد نیست. تمکین به خواست ملت و به رسمیت شناختن حقوق آنان راه خروج از بحران موجود است. من از مراجع بزرگ تقلید و علمای اعلام و حوزه های علمیه و تمام رجال و شخصیت‌های معتبر اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و نیز از عقلای بزرگ قوم از سر دلسوزی درخواست می کنم تا دیر نشده بدور از مشاجرات لفظی بی حاصل، با ارائه طرح های واقع بینانه به داد اسلام و مردم برسند. مراجع معزز میدانند که آنچه امروز بر این کشور و مردم می گذرد، چه بخواهیم و چه نخواهیم، بنام اسلام و تشیع و روحانیت است. بنابراین هر کس به اندازه توانش باید از آبروی اسلام و حقوق مردم دفاع کند. متولیان امر هم شیوه و روش خود را عوض کنند و بدانند که نه سکوت و عقب نشینی ما و نه تهدید و ارعاب و خشونت آنان مشکل را حل نمی کند.

۳- در این روزها مردم این صاحبان اصلی انقلاب بدلائل متعددی از جمله اقتصادی، سیاسی و امنیتی و بویژه بی توجهی به حقوق شهروندی شرایط سختی را می گذرانند. انکار این شرایط ، حقیقت و واقعیت را تغییر نمی دهد ولو آنکه نام آن را عده ای “فتنه” و عده ای دیگر “بحران” و یا واژه ای دیگر بگذارند. یکی از بزرگترین مشکلات امروز کشور همین انکار مشکلات یا دلخوش نمودن به نام های دیگر است. حضرات نه تنها تلاش می کنند معضل را نبینند و آن را نپذیرند بلکه سعی می کنند واقعیت های تلخ موجود را با شبیه سازی های ناشیانه و بچگانه وارونه جلوه دهند. فلذا قدمی در جهت علاج آن بر نمی دارند. درحالی که از اداره امور ساده کشور درمانده اند، ادعای اداره امور جهان را دارند. افزایش مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اخلاقی صدای دوستان و هم پیمانان مجلسی خودشان را درآورده و علیرغم شعار “عدالت و مهرورزی و خدمت به بندگان خدا” نابرابری و تبعیض در جامعه موج می زند. تبعیض و فساد دولتی بحدی افزایش یافته که بنا بر آخرین آمارهای بین المللی کشورمان دراین امر با سقوط معنی داری در رتبه ۱۶۸ کشور دنیا قرار گرفته است.

۴- متاسفانه علیرغم آموزه های اسلام فضای جامعه آکنده از تزویر، چاپلوسی، دروغ و رواج مدح و ثنا گردیده است. از یک سو متملقان پست و از سویی دیگر افراطی های بی مایه میانداری می کنند و عرصه را بر عالمان و اندیشمندان و عقلا تنگ نموده و بازار تهمت و افترا و هتک حرمت چنان داغ شده که ارکان نظام، انقلاب و یاران با وفای امام از باران گستاخی ها در امان نیستند. بی هویت های خشک مغز با چشمان بسته و دهان های باز در کمال امنیت، بدون پروا مداحی و خودفروشی می کنند و با ایراد تهمت و افترا عرصه را بر پاکان و نیکان تنگ کرده که از این آشفته بازار باید به خدا پناه برد. به یاد داریم که امام امت نه تنها در حفظ آبرو و شئون همگان با تمام وجود مراقبت می فرمود بلکه حتی مدح و ثنای چهره های شناخته شده و عالی مقام را بر نمی تافت و نهیب می زد که نفس انسان سرکش و طغیانگر است. از این تعریف و تمجید و تعارض ها با من نکنید مبادا وسوسه شده و باورم شود. اگر دنبال راه حل اصولی هستیم باید:

• بر دهان ثناگویان متملق خاک ریخت و دست و زبان و قلم خشونت گرایان بی سرمایه مهار و کنترل شود و بازار دین فروشی و انحصار طلبی طرد گردد.
• تمام اصول قانون اساسی بطور کامل اجرا گردد و حق انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان در همه انتخابات ها از مجلس خبرگان رهبری گرفته تا مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری رعایت شود. بدعت زشت شورای نگهبان که تمام ایرانیان از جمله چهره های شاخص و شناخته شده را به ساتور نظارت استصوابی می سپارد باید حذف گردد. میزان باید فقط رای ملت باشد نه گزینش و مهندسی آرای مردم بر اساس سلایق عده ای خاص. من مطمئن هستم مردم شریف ایران با عنایت به فضای مذهبی قطعا افراد صالح، سالم، متعهد و متخصص را بر مصدر امور خواهند نشاند.
• آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی
• فضای باز مطبوعات و به رسمیت شناختن نقد و نقادی و بازگرداندن آرامش به دانشگاه ها تحقق یابد
• فضای امنیتی و جو پلیسی و محیط رعب و وحشت برداشته شود، در این فضا بستر وحدت و همکاری نیست.

و صد البته که در این صورت بایدهای فراوانی هم متوجه جریان معترض که در حال حاضر از فرط مظلومیت سکوت پیشه نموده اند خواهد بود. هشدار که مبادا تمامیت خواهان شما را به ساختار شکنی وادار نموده که این امر خواست مخالفان و دشمنان حرکت مسالمت آمیز شماست. رفتن در فضای خشونت و یا گرفتار شدن در فضایی که ممکن است خود به نام شما طراحی کرده و مرتکب رفتاری خلاف مصلحت و مقررات شوند، خواست سرکوبگران بی منطق است. هشدار که مبادا عوامل نفوذی و بیگانگان و اجانب در صفوف شما رخنه نموده و ارزش های دینی و اخلاقی و ملی را خدشه دار نمایند. من رسما اعلام می کنم دوستان و یاران ما از مقدمات و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم و سرنوشت رای شان سوال داشتند. آنان حقوقی شرعی و قانونی خود را با تاکید بر اسلام و نظام و منافع ملی آنهم با سکوت و آرامش مطالبه نمودند که جا دارد از عوامل اجرایی، نظارتی، امنیتی، پلیسی و رسانه ای شوال شود که چه کردید که چنین شد و چرا کار به اینجا کشید؟ آیا افق آینده اینگونه رفتارها و برخوردها را مورد مطالعه قرار داده اید؟

آخرین کلام، لازم است مردم عزیز خصوصا قشر تحصیل کرده و طبقه جوان توجه داشته باشند که آنچه امروز به نام جنبش اعتراضی در جامعه جریان دارد یک ایدئولوژی فراگیر نیست که خط کشی های سفت و سخت داشته باشد و افراد را بر اساس آن گزینش نموده و مسئولیت رفتار تمام حاضران در آن را بپذیرند. این جنبش برای دفاع از عقیده یا مرام سیاسی و دینی خاصی نیست طبعا افراد موجود در آن دارای آرا و عقاید گوناگونی هستند که هر یک از ما می توانیم با آنها موافق یا مخالف باشیم. فصل مشترک این جنبش استیفای حق رای، انتخابات آزاد، آزادی مطبوعات، آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی، اصلاح شیوه حکومت داری و قانون مداری و رعایت حقوق شهروندی مردم است. بدون شک بالا بردن مطالبات و انحراف از اهداف ذکر شده دست آویزی برای سرکوب خشن این حرکت می گردد. لذا من به عنوان پدری پیر به جوانان عزیز و به عنوان برادری سرد و گرم چشیده و آب از سر گذشته به پیران و میان سالان عرض می کنم طرح مباحث دیگر به جز خواسته بحق و قانونی، انحراف از مسیر است و این خواست مخالفان این جنبش و در مواردی ساخته و پرداخته آنان یا عوامل نفوذی می باشد. به امید روزی که اصحاب حکومت و ارباب قدرت عقل، عدل و انصاف را بیاری بخواهند و موجبات خشنودی اولیای اسلام و مردم ایران را در پرتو به رسمیت شناختن حقوق مردم، فراهم نمایند.
و آخردعوانا ان الحمد لله رب العالمین
مهدی کروبی
۱۴ بهمن ۱۳۸۸

جزئیاتی از نامه خاتمی به رهبر جمهوری اسلامی

شبکه جنبش راه سبز (جرس): سایت پارلمان نیوز متعلق به فراکسیون اصلاح طلبان مجلس هشتم جزئیات تازه ای از نامه 9 صحفه ای سید محمد خاتمی به رهبر جمهوری اسلامی را منتشر کرد. این سایت در ابتدا با اشاره به خبرهای قبلی در خصوص این نامه نوشت: ابتدا رئیس دولت اصلاحات در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی در دیدار با شورای عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت:«در روزهای اخیرمطالبی را به من نسبت می‌دهند كه نامه‌ای به رهبری نوشته‌ام و بعد هم مطالبی را به رهبری نسبت می‌دهند كه فلان موضع رادر قبال آن گرفته‌اند، نمی‌دانم به چه دلیلی و با چه جراتی هر دروغی را می‌گویند.آدم باید پناه ببرد به خدا از این دروغ و جعل و بدتر اینکه به نام نظام انجام شود.»

این سایت در ابتدا با اشاره به خبرهای قبلی در خصوص این نامه نوشت: ابتدا رئیس دولت اصلاحات در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی در دیدار با شورای عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت:«در روزهای اخیرمطالبی را به من نسبت می‌دهند كه نامه‌ای به رهبری نوشته‌ام و بعد هم مطالبی را به رهبری نسبت می‌دهند كه فلان موضع رادر قبال آن گرفته‌اند، نمی‌دانم به چه دلیلی و با چه جراتی هر دروغی را می‌گویند.آدم باید پناه ببرد به خدا از این دروغ و جعل و بدتر اینکه به نام نظام انجام شود.»

در ادامه این گزارش آمده است: اما روند انتشار اخبار نادرست درباره این نامه متوقف نشد تا اینکه خاتمی در آستانه دهه مبارک فجر در جمع اعضای شورای مرکزی خانه احزاب اظهار داشت:« بعضی‌ها ولایت دارند كه دروغ بگویند فلانی نامه نوشته؛در نامه فلان چیز آمده ؛اصلا نه كسی از محتوای آن خبر دارد و نه اصلا چنین چیزهایی وجود داشته بعد همان‌ها می‌خواهند با جوسازی فضا را به گونه‌ای جلوه دهند که ‌که افرادی که این افتخار را داشتند که مورد توجه مردم بوده‌اند با هم اختلاف دارند و بگویند که اینها با هم اختلاف دارند كه اصلا این طور نیست.»

این سایت در ادامه بر اساس اطلاعات موثق خود می نویسد : نامه مورد اشاره از سوی خاتمی نوشته شده است اما در آذر ماه و نه با محتوایی که در این رسانه‌ها آمده است. خاتمی اوایل ماه مبارک رمضان این نامه را در 9 صفحه به صورت محرمانه خطاب به رهبری نگاشته است. این نامه توسط یکی از نزدیکان به دست رهبری رسیده و وی نیز این نامه که تحلیل جامعی از حوادث روز و بعد از انتخابات و ریشه‌های آن بوده است را مطالعه کرد.

سیدمحمد خاتمی در پایان این نامه در مفادی راه‌حل‌های پیشنهادی خود برای برون رفت از وضعیت آن زمان کشور را به آیت‌الله خامنه‌ای اعلام کرده بود.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان که از انتشار اخبار نادرست و تفسیرهای نادرست‌تر از این نامه صورت گرفته است، بسیار گلایه‌مند است، درباره جزئیات این نامه و پاسخ داده شده تاکنون صحبتی نکرده است و تاکید کرده که این نامه به صورت محرمانه و نه عمومی برای ایشان ارسال شده است و صحیح و اخلاقی نیست که جزئیات و مفاد این نامه از جانب او منتشر شود.

Wednesday, February 3, 2010

موج جدید بازداشت فعالین دانشجویی در آستانه 22 بهمن: بازداشت 12 دانشجو در 2 روز

با نزدیک شدن به روز 22 بهمن موج جدید بازداشت دانشجویان آغاز شده است.

به گزارش خبرنامه امیرکبیر از روز دوشنبه 12 بهمن تا این لحظه 12 تن از دانشجویان و فعالین دانشجویی سابق توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اند. اکثر این بازداشت شدگان از فعالین دانشجویی سابق و کنونی دانشگاه تهران هستند.

روز دوشنبه رضا زینالی دانشجوی مدیریت دانشگاه تهران و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در هجوم نیروهای امنیتی به منزلش بازداشت شد.

همان شب محمد علی رفیعی دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران پس از خروج از دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

ساعاتی بعد در نیمه شب دوشنبه نیروهای امنیتی با یورش به منازل وحید عابدینی، نوید عابدینی و اسماعیل ایزدی خواه سه تن از فعالین سابق دانشجویی آن‌ها را نیز بازداشت و برخی از وسایل آنان را ضبط کردند. وحید عابدینی عضو اسبق انجمن دموکراسی خواهان دانشگاه تهران و نوید عابدینی دبیر سابق انجمن اسلامی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران بود.

بنا بر گزارش ها حمید یحیوی دانشجوی دکتری علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز در همان شب در مسیر دانشگاه به کوی ناپدید شده است. وی که به نقل از دوستانش در روزهای گذشته چندین بار از سوی اعضای بسیج دانشکده حقوق دانشگاه تهران تهدید شده است، شب دوشنبه دانشکده حقوق دانشگاه تهران را به قصد کوی دانشگاه تهران ترک نموده ولی به کوی مراجعه نکرده است. احتمال می رود که وی نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده باشد. یحیوی که با رتبه ممتاز از دوره کارشناسی ارشد به دوره دکتری راه یافته عضو هیچ یک از تشکل های دانشجویی نیست.

یک روز پس از آن در ساعات اولیه بامداد چهار شنبه دو دانشجوی دیگر دانشگاه تهران به نام های نازنین حسن نیا و سحر قاسمی نژاد در یورش نیروهای امنیتی به منازلشان بازداشت شدند. همچنین ماموران ضمن تفتیش منزل مقداری از وسایل شخصی این دانشجویان را نیز ضبط کرده اند.

در همان روز نازنین فرزانجو، دانشجوی مترجمی زبان فرانسه و فعال حقوق بشر در منزل شخصی خود در مهرشهر کرج، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد. از دلایل بازداشت و سرنوشت نامبرده پس از دستگیری کماکان اطلاعی در دست نیست.

اما دانشگاه کاشان هم شاهد بازداشت فعالین دانشجویی بوده است. ظهر روز دوشنبه محمد مختاري دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه كاشان هنگامی که به همراه دو دانشجوي ديگر اين دانشگاه قصد خروج از منزل را داشتند بازداشت شدند. پس از چند ساعت دو دانشجوی همراه وی آزاد شدند ولي محمد مختاري همچنان در بازداشت به سر می برد. همچنين نيروهاي امنيتي به منزل شخصي و نيز پدر ايشان يورش برده و كتاب ها و كيس كامپيوتر او را ضبط كردند. اتهام محمد مختاری تبليغ عليه نظام عنوان شده است.

مختاری در شاخه جوانان ستاد انتخاباتی مير حسين موسوي فعاليت داشته است و با توجه به اينكه تا كنون براي بازداشت او دلیل مشخصی ارائه نشده است احتمال پرونده سازي براي وی بسيار زیاد است. لازم به يادآوري است عليرضا وليان كه او هم از دبيران انجمن اسلامي ودانشجوي کارشناسی ارشد اين دانشگاه مي باشد در پي حوادث پس از عاشورا بازداشت شده است وهمچنان در زندان به سر مي برد.

آغاز فعاليت گشت های امنيت اخلاقی در مراكز خريد تهران



گشت هاي امنيت اخلاقي در قالب اقدامات روزمره پليس در مراكز خريد پايتخت مستقر شدهاند. يك مقام مسئول در پليس تهران بزرگ درباره فعاليت گشت هاي امنيت اخلاقي در مراكز خريد پايتخت و اطراف اين مراكز، گفت: با توجه به حساسيتهايي كه درباره گشتهاي ارشاد به وجود آمده بود، گشت ها در قالب “گشت امنيت اخلاقي” در مراكز خريد فعاليت ميكنند.

وي افزود: امنيت اخلاقي مصوب سازماني ناجا است و نميتوان فعاليت اين بخش از نيروي انتظامي را متوقف كرد. اين منبع آگاه تصريح كرد: گشت هاي امنيت اخلاقي در قالب وظايف و اقدامات روزمره پليس فعاليت ميكنند و در حال حاضر نيز اينطور نيست كه طرح خاصي به اجرا گذاشته شود، بلكه وظايف عادي و روزمره پليس انجام ميشود.

به گزارش ايلنا، اجراي طرح برخورد با بد پوششي در قالب گشتهاي ارشاد، از ارديبهشت ماه سال 86 در سطح شهر تهران آغاز شد و پس از آن در سطح ديگر شهرها نيز به اجرا درآمد. اجراي طرح برخورد با بد پوششي بخشي از طرح امنيت اجتماعي بود، چند بار كمرنگ شده و دوباره به فعاليت خود ادامه داد. با كاهش شدت اجراي اين طرح در سطح شهر، اينبار طرح، در قالب گشتهاي امنيت اخلاقي در برخي مراكز خريد پايتخت، اجرا ميشود.

Tuesday, February 2, 2010

تجمع خانواده های زندانيان سياسی و مردم در مقابل زندان اوين و آزادی 30 جوان دختر و پسر دربند

بنابه گزارشات رسيده به فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ايران، تعداد زيادی از خانواده های زندانيان سياسی و مردم و همچنين مادران عزادار در مقابل درب اصلی زندان اوين تجمع کردند و خواستار آزادی فوری و بی قيد و شرط زندانيان سياسی و پايان دادن به صدور و اجرای احکام اعدام شدند.

دوشنبه غروب 12 بهمن ماه خانواده های زندانيان سياسی و تعداد زيادی از مردم در مقابل درب اصلی زندان اوين تجمع کردند.

تعداد جمعيت تا ساعت 22:15 دقيقه نزديک به 1000 نفر می رسيد و همچنان بر تعداد آنها افزوده می شد.

جمعيت به حدی زيادی است که از قسمت پايين پله ها تا نزديک درب اصلی مملو از جمعيت است. در اثر تجمع گسترده و پافشاری مردم برای آزادی زندانيان سياسی تا ساعت 22:10 نزديک به 30 نفر آزاد شدند.

زندانيان سياسی دختر و پسر وقتی که از درب اصلی زندان اوين خارج می شوند با روحيه ای بالا و شاداب به آغوش گرم استقبال کنندگان می پيوستند.

خانواده ها و مردم با سوت کشيدن و هورا سر دادند وصلوات فرستادن احساسات خود را بيان و ابراز شادمانی می کردند و از فرزندان دلير خود استقبال می کردند.

اين استقبالها به حدی شور انگيز است که زندانبانان را به وحشت انداخته و گاه چند لحظه ای از آزادی زندانيان سياسی خوداری می کردند و شيوه آزادی قطره ای را در پيش می گرفتند.

نیلوفر لاری پور شاعر، ترانه سرا و خبرنگار نشریه چلچراغ بازداشت شد

خواهر نیلوفر لاری پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام مجلس «پارلمان نیوز»، با تایید خبر بازداشت خواهرش، گفت: شب گذشته ماموران با خواهرم در منزل حاضر شده و کیس کامپیوتر او و یکسری وسایلش را بردند.

وی با بیان اینکه برخورد ماموران بسیار محترمانه و خوب بود اظهار امیدواری کرد هر چه زودتر مشکل نیلوفر حل شده و به خانه برگردد.

یکی از همکاران لاری پور نیز در گفتگو با پارلمان نیوز، تاکید کرد: ساعت 6:30 دقیقه روز گذشته از وزارت اطلاعات با نیلوفر تماس گرفته شد و از او خواستند تا ساعت 7 به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات برود.

وی با بیان اینکه نیلوفر هیچ گونه فعالیت سیاسی و جناحی و گروهی نداشته، تاکید کرد:«نیلوفر به درخواست وزارت اطلاعات به مرکز مورد نظر مراجعه کرد اما علیرغم اینکه به او گفته بودند فقط قرار است چند سئوال پرسیده شود او بازداشت شد.»

وی در خصوص فعالیتهای خبری لاریپور گفت: «ایشان مسئول صفحه ترانه های مجله هستند که بیشتر در مورد ترانه های مذهبی و ریشه آن در ایران باستان مطلب می نوشته است.»

وی تاکید کرد: نیلوفر هیچ گونه فعالیت سیاسی و حزبی نداشته و حتی مطالب وبلاگی او نیز در خصوص مسایل مذهبی و دین بوده است.

وی خاطر نشان کرد: تنها فعالیت سیاسی لاری پور مربوط به دوران انتخابات و تبلیغات بوده که برای آقای موسوی تبلیغ میکرد.

رخشان بنی اعتماد پس از دريافت جايزه جشنواره جهانی ونسن فرانسه: اين جايزه را تقديم می کنم به تمام مادران عزادار وطنم

پنجمين دوره جشنواره جهانی «حفظ ميراث سينما» که به يادبود پدر سينما تک فرانسه «هانری لانگ لوا» نامگذاری شده است، در شهر ونسن فرانسه با حضور بزرگان سينمای جهان روز گذشته اول فوريه به کار خود پايان داد.

بزرگانی از عالم سينما هم چون کلوديا کارديناله و ماريزا برونسون و کارگردانان شناخته شده ای چون جان پيير موکه، کلود پينوتو و ولاديمير کوسما آهنگساز برجسته در اين جشنواره معتبر حضور داشتند.

رخشان بنی اعتماد کارگردان نامدار و برجسته سينمای ايران برای مجموعه آثار سينمايی اش توانست جايزه معتبر «هانری لانگ لوا» را از آن خود کند. او هنگام دريافت جايزه خود از رئيس جشنواره ونسن اعلام کرد: «من اين جايزه را تقديم می کنم به تمام مادران عزادار وطنم».

طی پنج سال گذشته اين دومين بار است که چنين جايزه ای به يک کارگردان سينما تعلق می گيرد.

Monday, February 1, 2010

تجمع امروز خانواده های زندانیان سیاسی در مقابل اوین

جنبش راه سبز (جرس): تعدادی از خانواده های زندانیان سیاسی ، امروز همزمان با سالروز آزادی امام و بازگشت ایشان به خاک وطن، در مقابل زندان اوین تجمع می کنند.

به گزارش خبرنگار جرس، خانواده های زندانیان سیاسی قصد دارند در این تجمع، به بازداشت غیر قانونی عزیزان خود و همچنین اعدامهای اخیر اعتراض کنند.

شروع این تجمع مقابل زندان اوین و از ساعت 5 بعدازظهر خواهد بود.

گفتنی است شب گذشته نیز از ساعت 18:00خانواده های زندانیان سیاسی و تعداد زیادی از مردم در مقابل در اصلی زندان اوین تجمع کردند و خواستار آزادی بی قید وشرط وفوری زندانیان سیاسی و پایان دادن به محاکمات نمایشی و صدور احکم اعدام و اجرای آن شدند.

تعداد خانواده های زندانیان سیاسی و مردم که در مقابل در اصلی زندان اوین دست به تجمع اعتراضی زدند بین 600 الی 800 نفر تخمین زده می شد. خانواده ها و مردم خواستارآزادی فوری و بی قید و شرط زندانیان هستند. شب گذشته در میان استقبال گرم مردم13 تن از زندانیان آزاد شدند.