فارس - وابسته به سپاه پاسداران: محمد حيدری، مدير کل حوزه رياست نهاد نمايندگی رهبر ايران در دانشگاهها، شامگاه یکشنبه ١٢ دی ٨٩ در جلسه هفتگی انصار حزبالله گفت: «دليل اينکه سران فتنه را محاکمه نمیکنند، صرفاً مصلحتسنجی نيست (بلکه) سران فتنه بايد به افتضاح برسند و به شدت منفور شوند تا مردم زود فراموش نکنند.»
حکومت ايران از ميرحسين موسوی و مهدی کروبی دو تن از رهبران مخالف دولت که به نتيجه انتخابات رياستجمهوری سال گذشته و نحوه رفتار دولت با مخالفان معترض هستند، به عنوان «سران فتنه» نام میبرد.
در چند هفته گذشته فشار حاميان دولت برای محاکمه شدن موسوی و کروبی افزايش يافته است. مهدی کروبی روز گذشته در واکنش به اين فشارها گفت آماده است تا در يک دادگاه علنی محاکمه شود.
غلامحسين محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران و دادستان کل اين کشور نيز امروز در يک نشست خبری در تهران گفت محاکمه «سران فتنه»، «اقتضائاتی» دارد که به موقع اعلام میشود. وی اما درباره اين «اقتضائات» توضيح بيشتری نداده است.
از سويی ديگر صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران نيز مدتی پيش گفت برای محاکمه رهبران مخالف دولت تنها از آيتالله علی خامنهای، رهبر ايران «سفارش» میگيرد.
محمد حيدری همچنين گفت عقبههای فکری «فتنه» به سمت «اسلام آمريکايی» میرود.
وی در بخش ديگری از سخنانش با انتقاد از اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجلس خبرگان رهبری، به طور ضمنی گفت هاشمی رفسنجانی، «ساده زيستی و عدم مصلحتگرايی» را که جزو «ويژگیهای خط امام» است، ندارد.
اين مقام دفتر نهاد نماندگی رهبر ايران در دانشگاهها افزود: «آقايان میگفتند ما پيش امام میرويم، پس در خط امام هستيم. (ابوالحسن) بنیصدر نیز وقتی میخواست رأی جمع کند، این کار را کرد. (وی) از منزل امام بيرون آمد، بعد خبرنگار تلويزيون را هماهنگ کرده بود و فوراً گفت ما برای رياستجمهوری کانديدا شديم و بيش از ۹۰ درصد مردم فکر کردند که امام فرموده ايشان کانديدا شود، امام هم نمیتوانست بگويد من اين کار را نکردم و مجبور به سکوت بود.»
ابوالحسن بنیصدر نخستین رئیسجمهور ایران بود که در سال ١٣٦٠ با رأی مجلس ایران به «عدم کفایت سیاسی» وی، برکنار شد.
حیدری همچنین گفت: «حرفهای مشایی را باید گوش داد و اگر قدرت نقد دارد، او را نقد کرد و اگر قدرت نقد هم وجود ندارد او را اصلاً به حساب نياورد، به نظر من مشايی و امثال او فتنه نيستند و برای ما ردگمکنی هستند.»
اسفندیار رحیممشایی، رئیس دفتر رئیسجمهور ایران است که اظهارتش در پنج سال گذشته موجی از اعتراضات را در بین نمایندگان مجلس و برخی دیگر از مقامات حکومت ایران برانگیخته است. با این وجود محمود احمدینژاد در برابر این فشارها حاضر به برکناری مشایی نشده است.
No comments:
Post a Comment